Buletinul AGIR 3/2003 - Stiinta si ingineria alimentelor. Studii si cercetari
- Influenta activitatii apei asupra reactiilor enzimatice,de oxidare si asupra dezvoltarii microorganismelor
Emilian Sahleanu
- Activitatea proteolitica proprie tesutului muscular
Emilian Sahleanu
- Efectul prajirii asupra caracteristicilor senzoriale si fizico-chimice ale boabelor de soia si mazare
Cornelia Lungu
- Instalatie pilot pentru fermentatia acetica submersa
Maria Cristiana Tarhon
- Impactul procesarii asupra caracteristicilor fizico-chimice ale boabelor de fasole
Cornelia Lungu
- Aprecierea calitatii de panificatie a fainii de secara
Iuliana Banu
- Influenta pH-ului asupra gelatinizarii unui amidon din reteaua comerciala
Denisa-Dorinela Dorin, Sorin-Stratila Dorin
- Apa tehnologica în industria alimentara. Proprietati fizice si chimice
Sorin-Stratila Dorin, Denisa-Dorinela Dorin
- Caracterizarea senzoriala a extractelor de drojdie utilizate ca potentiatori de arome, obtinute prin ultrasonare
Silvia Vârlanuta
- Conditii minime de înfiintare a unei pensiuni agroturistice
Daniela Cucoanes
- Permeabilitatea la oxigen a ambalajelor din material plastic destinate ambalarii sub vid: factori de influenta
Aura Daraba
- Influenta ambalarii sub vid asupra microbiotei nespecifice de alterare a carnii refrigerate
Aura Daraba
- Procedee de conservare folosite în industria alimentara
Camelia Vizireanu
- Realizarea Centrului de Transfer Tehnologic Euroaliment în cadrul universitatii
Petru Alexe
- Aspecte ale utilizarii probioticelor la fabricarea produselor lactate acide
Elisabeta Botez,Liliana Gîtin
- Caracteristicile de calitate ale mierii de albine,utilizata în procese de valorificare biotehnologica
Gabriela Lenco
- Principiile ambalarii aseptice a produselor alimentare
Maria Turtoi
- Produsele alimentare si ambalajul. Date generale si specifice relatiei ambalaj - produs alimentar
Maria Turtoi
- Studiul hidrodinamicii într-un reactor cu agitare mecanica
Carmen Creanga
- Metode de producere pe cale fermentativa a glicerolului
Iulia Ionita
- Evaluarea calitatii microbiologice a alimentelor prin utilizarea petrifilmelor
Gabriela Bahrim
- Alimente modificate genetic în scopuri nutritionale
Anca Nicolau
- Comportarea drojdiilor imobilizate pe parcursul proceselor fermentative
Ovidiu Tita
- Aspecte privind utilizarea celulelor de drojdie imobilizate în industria fermentativa
Ovidiu Tita
- Optimizarea operatiei de normalizare/standardizare în industria laptelui
Mihaela Adriana Tita
- Utilizarea experimentelor factoriale în analiza senzoriala a brânzeturilor în saramura
Mihaela Adriana Tita