Buletinul AGIR 3/2003 - Stiinta si ingineria alimentelor. Studii si cercetari
Influenta activitatii apei asupra reactiilor enzimatice,de oxidare si asupra dezvoltarii microorganismelor
Emilian SahleanuActivitatea proteolitica proprie tesutului muscular
Emilian SahleanuEfectul prajirii asupra caracteristicilor senzoriale si fizico-chimice ale boabelor de soia si mazare
Cornelia LunguInstalatie pilot pentru fermentatia acetica submersa
Maria Cristiana TarhonImpactul procesarii asupra caracteristicilor fizico-chimice ale boabelor de fasole
Cornelia LunguAprecierea calitatii de panificatie a fainii de secara
Iuliana BanuInfluenta pH-ului asupra gelatinizarii unui amidon din reteaua comerciala
Denisa-Dorinela Dorin, Sorin-Stratila DorinApa tehnologica în industria alimentara. Proprietati fizice si chimice
Sorin-Stratila Dorin, Denisa-Dorinela DorinCaracterizarea senzoriala a extractelor de drojdie utilizate ca potentiatori de arome, obtinute prin ultrasonare
Silvia VârlanutaConditii minime de înfiintare a unei pensiuni agroturistice
Daniela CucoanesPermeabilitatea la oxigen a ambalajelor din material plastic destinate ambalarii sub vid: factori de influenta
Aura DarabaInfluenta ambalarii sub vid asupra microbiotei nespecifice de alterare a carnii refrigerate
Aura DarabaProcedee de conservare folosite în industria alimentara
Camelia VizireanuRealizarea Centrului de Transfer Tehnologic Euroaliment în cadrul universitatii
Petru AlexeAspecte ale utilizarii probioticelor la fabricarea produselor lactate acide
Elisabeta Botez,Liliana GîtinCaracteristicile de calitate ale mierii de albine,utilizata în procese de valorificare biotehnologica
Gabriela LencoPrincipiile ambalarii aseptice a produselor alimentare
Maria TurtoiProdusele alimentare si ambalajul. Date generale si specifice relatiei ambalaj - produs alimentar
Maria TurtoiStudiul hidrodinamicii într-un reactor cu agitare mecanica
Carmen CreangaMetode de producere pe cale fermentativa a glicerolului
Iulia IonitaEvaluarea calitatii microbiologice a alimentelor prin utilizarea petrifilmelor
Gabriela BahrimAlimente modificate genetic în scopuri nutritionale
Anca NicolauComportarea drojdiilor imobilizate pe parcursul proceselor fermentative
Ovidiu TitaAspecte privind utilizarea celulelor de drojdie imobilizate în industria fermentativa
Ovidiu TitaOptimizarea operatiei de normalizare/standardizare în industria laptelui
Mihaela Adriana TitaUtilizarea experimentelor factoriale în analiza senzoriala a brânzeturilor în saramura
Mihaela Adriana Tita